ΠΑΠΠΟΥΣ: Η μέρα των ουραγών!

0
268
ΠΑΠΠΟΥΣ: Η μέρα των ουραγών!
ΠΑΠΠΟΥΣ: Η μέρα των ουραγών!

  Καλημέρα εγγόνια μου! Από την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League έχουμε να τα πούμε, ένα διήμερο που μας πήγε χάλια. Αν το συνδυάσουμε και με τα προηγούμενα άρθρα στα τέλη Νοεμβρίου, παρατηρείται εύκολα το φαινόμενο ότι ήμασταν ντεφορμέ (το γράψαμε άλλωστε και σε προηγούμενο άρθρο). Τι κάνει ο σωστός παίκτης που σέβεται τα λεφτά του και σκοπεύει σε μακροχρόνιο κέρδος;; Κάνει μια μικρή αποχή από το στοίχημα, no bet για ένα διάστημα. Άλλωστε έχω γράψει και παλιότερα ότι «ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ …ΧΑΝΕΙ!!!»

Σήμερα επιστρέφουμε στα προγνωστικά μας. Πόνταρα από χτες σε μια τριάδα εμπιστευόμενος ουραγούς στα πρωταθλήματά τους. Όχι δεν τρελάθηκα, έχουν πιστεύω λογική. Τα δύο εξ αυτών τα πόνταρα με draw no bet (ισοπαλία όχι στοίχημα). Μάλιστα, κάποιες αποδόσεις έχουν αρχίσει και πέφτουν απ΄χτες βράδυ.

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΣΙΟΝ   (Α’ Ελβετίας, 20.00)

Καλές επιθέσεις και πολύ κακές άμυνες διαθέτουν και οι δύο. Δεν αξίζουν όμως οι αποδόσεις ούτε του over ούτε του g/g, ούτε καν συνδυαστικά. Αυτή που δείχνει πάντως να μπορεί να …κλέψει το ματς είναι η ουραγός Σιον. Εκτος έδρας είναι πιο ανταγωνιστική απ’ ότι εντός μετρώντας 3-0-6. Μπορεί να χτυπήσει τη ντεφορμέ Σεν Γκάλεν (1-0-4 στα τελευταία 5 ματς) και το διπλό δίνεται στο 2.90. Στο 2.15 πόνταρα το διπλό με draw no bet, αξίζει και ένα μικρό ποντάρισμα στο 2 & g/g (5.00).

ΕΟΥΠΕΝ – ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ   (Α’ Βελγίου, 21.00)

Ένα από τα πιο κομβικά ματς της σαιζόν δίνει απόψε η Έουπεν. Βλέπετε, είναι ουραγός με -5  βαθμούς απόσταση από τη σωτηρία. Με τον Μακελελέ πλέον στον πάγκο της δείχνει πιο δεμένη και πιο ικανή για το τρίποντο τις τελευταίες αγωνιστικές. Χωρίς νίκη για επτά συνεχόμενα ματς και οι δυο ομάδες. Το κίνητρο πιστεύω θα μετρήσει όμως. Στο 2.20 τώρα ο άσος, στο 2.30 το πόνταρα εγώ χτες.

ΑΛΜΕΡΙΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ   (Β’ Ισπανίας, 21.00)

Οριακά πάνω από τη ζώνη με 19 βαθμούς η Αλμερία, ουραγός με 13 η Κόρδοβα. Πολλές και σημαντικές οι απουσίες των γηπεδούχων απόψε, ευκαιρία για την Κόρδοβα να κάνει το «μπαμ» και να ξεκινήσει η αντεπίθεσή της. Μάλιστα, από 3.40 που ήταν το διπλό χτες βράδυ έχει πέσει στο 3.20 αυτή τη στιγμή. Το 2.35 που πόνταρα χτες στο διπλό με draw no bet τώρα είναι στο 2.25. Αξίζει πιστεύω το ρίσκο αφού θα έχουμε και την κάλυψη.

 

ΤΡΙΑΔΑ  (10.64),    (με 20 μονάδες)

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΣΙΟΝ          2 DNB           (2.15)        X
ΕΟΥΠΕΝ – ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ             1           (2.20)        X  
ΑΛΜΕΡΙΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ          2 DNB           (2.25)        X

 

 

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ (19/08/17): 1.500 μονάδες

Σημερινό Ποντάρισμα: 20 μονάδες

Υπόλοιπο μέχρι 15/12/17:  1.610 μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 1.590 μονάδες

Βρείτε τον Pappou στο facebook

Screenshot_3

Βρείτε μας στο facebook

Screenshot_2