ΠΑΠΠΟΥΣ: Δύο άσοι, ένα over με goal/goal…

0
545
ΠΑΠΠΟΥΣ: Δύο άσοι, ένα over με goal/goal...
ΠΑΠΠΟΥΣ: Δύο άσοι, ένα over με goal/goal...

  Καλημέρα εγγόνια μου! Από ταμειάρα προερχόμαστε με απόδοση 18.30 και επιτέλους δικαιωνόμαστε που κυνηγάμε τις μεγάλες αποδόσεις με απώτερο σκοπό το κέρδος σε βάθος χρόνου. Περάσαμε το διπλό της Ουλενσάκερ (2.30) και τα διπλά με dnb των ΑΕΛ (3.75) και Τρόμσο (2.15). Έτσι μπήκαμε σε θέση οδηγού πηγαίνοντας στις 1.730 μονάδες με την αρχική μας κάβα να είναι στις 1.500. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα όμως, τα κεφάλια μέσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Μια τριάδα έπαιξα για σήμερα με απόδοση 7.45! Οι αγώνες διεξάγονται και οι τρεις το μεσημέρι.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ    (‘Β Γερμανίας, 14.30)

Χαμηλά στη βαθμολογία οι γηπεδούχοι, ψηλά στις θέσεις ανόδου οι φιλοξενούμενοι. Κοινό τους σημείο τα over με goal/goal αφού και βάζουν και δέχονται τέρματα με χαρακτηριστική ευκολία. Η Χάιντενχαϊμ μετράει 5/6 εντός έδρας και η Νυρεμβέργη 4/5 εκτός. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα μετρούν 6/6 over & goal/goal ανεξαρτήτου έδρας. Στο 1.95 είναι μια χαρά πιστεύω.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΑΝΑΓΕΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ    (Football League, 15.00)

Πρώτη αγωνιστική στη ‘Β Εθνική. Συνήθως δεν μπλέκω με πρεμιέρες αλλά εδώ θεώρησα πως υπάρχει value bet. Από τις πιο ενισχυμένες ομάδες φέτος αυτή της Δράμας αν και μπήκε από το …παράθυρο στο πρωτάθλημα. Διαθέτει παίκτες με παραστάσεις στη Superleague όπως Μπαϊκαρά, Γουνδουλάκη, Κάσες, Πετρόπουλο και άλλους πολλούς. Η Αναγέννηση κέρδισε τις εντυπώσεις μεσοβδόμαδα χάνοντας στα τελευταία λεπτά με 1-2 από τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο. Ασφαλώς όμως θα είναι κουρασμενη από ένα τέτοιο ματς. Ο άσος θεωρώ πως αξίζει στο 1.91 αφού τον περίμενα λίγο παρακάτω.

ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ    (‘Α Σουηδίας, 16.00)

Προτελευταία αγωνιστική στη Σουηδία. Η Σούντσβαλ με νίκη ενδεχομένως να βγει από τις θέσεις των μπαράζ παραμονής αφού η ισόβαθμή της Γιόνσεπινγκ έχει δύσκολο ματς στην έδρα της Τζουργκάρντεν. Η Χάμαρμπι είναι βαθμολογικά αδιάφορη εδώ και καιρό και αυτό φαίνεται από το 1-3-5 που έχει κάνει στα εννέα τελευταία παιχνίδια της. Ο άσος στο 2.00 έχει πάρα πολλές πιθανότητες κατά τη γνώμη μου. Η προϊστορία είναι μαζί μας πάντως με 3-1-0 υπέρ της Σούντσβαλ στα τέσσερα τελευταία.

 

ΤΡΙΑΔΑ   (7.45),   (με 25 μονάδες)

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ      over & G/G         (1.95)        X
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ             1         (1.91)        
ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ             1         (2.00)        X

 

 

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ (19/08/17): 1.500 μονάδες

Σημερινό Ποντάρισμα: 25 μονάδες

Υπόλοιπο μέχρι 28/10/17:  1.730

Νέο Υπόλοιπο: 1.705 μονάδες

Βρείτε τον Pappou στο facebook

Screenshot_3

Βρείτε μας στο facebook

Screenshot_2